дигитални услуги » Уеб разработки

Присъствието в Интернет пространството вече е необходимост, осъзната от всички, независимо в каква сфера на дейност работят.

 

Уеб сайтът нерядко е главният портал, през който минава комуникацията на търговските дружества, фрийлансърите, малките поизводители, творците.

Но сайтът е много повече от това - той е лицето на Вашия бизнес / Вашата дейност и като такъв трява да е винаги актуален и в изрядно състояние.

Ние предлагаме комплексни решения в областта на уеб дизайна, независимо дали искате семпъл фирмен сайт или онлайн магазин с хиляди продукти, индивидуален сайт или информационен портал.

Важно е да се знае и отбележи, че уеб сайтът е динамична система - веднъж създаден той трябва да бъде поддържан и обновяван. 

Сайтовете имат адрес (домейн), който въвеждате в интернет търсачката, и сървър, на който се съхранява информацията на самия сайт (хостинг) - услуги, предоставяни от оторизирани доставчици. Тези услуги са отделен разход (обикновено заплащан веднъж годишно) и не са включени в изработката на самия уеб сайт. Грижата за поддържането на тези услуги е изцяло в ръцете на собственика на сайта!


разгледайте някои от нашите разработки