3D » 3D ПРИНТИРАНЕ

Производството на 3D модели е важен модерен инструмент за проектиране на обекти в различни отрасли от интериорен дизайн до машиностроене. предоставяме услуги за 3D печат на цифрови модели, според скици и чертежи на клиенти

 

Създаване на прототип на инженерни продукти, създаване на модели на сгради и архитектурни конструкции (прототипиране), елементи за вътрешна украса, прототипи на изделия, нови дизайнерски решения, бижута - всичко това прави възможно конвертирането на цифров 3D модел във физически модел.

Използваме технологията FDM (моделиране с разтопено отлагане) . Използвайки тази технология, предметите се получават чрез подаване на разтопената пластмасова нишка към работната повърхност чрез екструдер. Принтерите, използващи FDM технологията, могат да създават модели, които да издържат не само на механично напрежение, но и на висока температура.  

За да отпечатате модела на триизмерен принтер, е необходим "триизмерен" файл. Такъв файл може да бъде създаден в почти всяка програма за 3D моделиране. Освен това прототипирането на обекти ще се извърши с помощта на обемно отпечатване с помощта на създадения файл. Ако нямате триизмерен модел, ще се радваме да предложим услуга за моделиране според вашите чертежи или скици.

Изпратете вашия 3D модел във формат STL  до нас по имейл:  В рамките на 30 минути нашият експерт в областта на 3D печат ще Ви отговори и ще Ви посъветва при избора на технология и материали за 3D печат. След съгласуване на всички детайли и плащане. Започваме да печатаме. Вие получавате поръчката си в нашия офис или тя ви се доставя с куриерска или транспортна компания

Приемаме файлове в следните формати : .STL (основен формат), както и .OBJ .3DS и други

» Счупени и резервни части

» Прототипи на продукти

» Сувенири и бижута

» Декоративни предмети

» Учебни помагала

» Други обекти